Izvor: Tanjug
18.08.2022 u 17:27
0

ULAŽU MILIJARDE U RATNE BRODOVE Danska želi da ojača svoju pomorsku bezbednost nakon početka rata u Ukrajini!

 Danska očekuje da će uložiti 40 milijardi danskih kruna (5,47 milijardi dolara) u nove ratne brodove, čime želi da ojača svoju pomorsku bezbednost nakon početka rata u Ukrajini, saopštilo je dansko ministarstvo odbrane.

Ova članica NATO najavljuje da je to samo deo investicija koje će biti realizovane u narednih 20 do 25 godina, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Pokrenuto je partnerstvo sa pomorskom industrijom u cilju razvoja i izgradnje novih ratnih brodova u Danskoj“, rekao je ministar odbrane Morten Bodskov.

On je dodao da bezbednost snabdevanja ovde igra odlučujuću ulogu.

NOVI APEL PREDSEDNIKA UKRAJINE Svetska organizacija mora da osigura bezbednost nuklaearne elektrane Zaporožje!

„S ruskim napadom na Ukrajinu i novom bezbednosnom situacijom u Evropi važnije je nego ikada da je Danska u stanju da se odbrani“, rekao je Bodskov.

Rojters ističe da se ova NATO članica obavezala da će postepeno povećavati potrošnju za odbranu na 2 odsto BDP-a do 2033. godine.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter