Izvor: BSC Happy
22.02.2023 u 09:02
1

„UPOREDIO JE SVOJ REŽIM SA FAŠISTIČKIM“ Zaharova oštro prokomentarisala izjavu Zelenskog o Berluskoniju

U još jednom naletu nemoćnog besa bunker je napao Berluskonija, koji je kijevski režim podsetio na Donbas, rekla je Zaharova.

Portparolka ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova prokomentarisala je reči Volodimira Zelenskog o bivšem premijeru Italije Silviju Berluskoniju.

Na svom telegram kanalu je napisala da je „u još jednom naletu nemoćnog besa bunker je napao Berluskonija, koji je kijevski režim podsetio na Donbas“.

Ona je citirala Zelenskog: „Mislim da Berluskonijeva kuća nikada nije bombardovana raketama, tenkovi nikada nisu dovezli do njega, niko nije ubio njegove rođake. Berluskoni nikada nije morao da spakuje kofer u tri ujutru da bi pobegao, zahvaljujući bratskoj ljubavi prema Rusiji„.

ZELENSKI ODGOVORIO NA KRITIKE BERLUSKONIJA: „Njegov partner iz Ruske Federacije nije mu poslao tenk na kuću“

Takođe je napisala da je ranije: „Berluskoni u jednom intervjuu doslovno rekao sledeće: „Nikada neću zaboraviti kako su saveznici bombardovali Milano 1943. Imao sam šest i po godina. Jednom je bomba pala pravo na našu ulicu Volturno. Nakon toga, moji roditelji su odlučili da se presele u malo selo severno od Milana“.

Komentarišući situaciju, Zaharova je istakla:

– Tako je Zelenski nepretenciozno uzeo i uporedio svoj režim sa fašističkim, a NVO sa akcijama saveznika tokom Drugog svetskog rata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„UPOREDIO JE SVOJ REŽIM SA FAŠISTIČKIM“ Zaharova oštro prokomentarisala izjavu Zelenskog o Berluskoniju”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter