Izvor: kurir.rs
18.09.2023 u 20:05
0

UŽAS NA OBALI MAJORKE: Pronađena tela nekadašnjeg nemačkog košarkaša i njegovog sina, nestali za vreme oluje, danima ih tražili

Španska policija potvrdila je u ponedeljak da je na obali Majorke pronašla tela nekadašnjeg nemačkog košarkaša Jana Bokemejera (53) i njegovog sina (19) koji su nestali za vreme oluje.

Lokalni mediji navode da su Bokemejer i njegov sin isplovili rano ujutro 27. avgusta iz Menorke ka Majorci, međutim, tokom plovidbe jako nevreme je pogodilo to područje.

UŽAS NA OBALI MAJORKE: Pronađena tela nekadašnjeg nemačkog košarkaša i njegovog sina, nestali za vreme oluje, danima ih tražili

Policija je navela da su njihova tela pronađena nedelju dana kasnije na različitim lokacijama u blizini obale Majorke i da je sarađivali sa nemačkim vlastima kako bi identifikovali tela i uradili DNK testiranje.
To je trebalo da bude Bokemejerovo poslednje putovanje njegovim brodom jer je nakon toga prema navodima lokalnih medija planirao da ga proda.
Bokemajer je bio iskusni moreplovac i navodno je plovio više od dve decenije. Igrao je za mlađe selekcije Nemačke i za mnoge nemačke klubove.
Kraj avgusta i početak septembra obeležile su snažne oluje u Španiji. U poplavama je poginulo najmanje osam ljudi dok se dvoje Argentinaca još vode kao nestali.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter