Izvor: Tanjug
09.07.2023 u 10:32
0

STOTINE VAGNEROVACA KRENULO IZ AFRIKE: Šta RUSIJA smera?

Odlazak stotina pripadniika ruske privatne kompanije "Vagner" iz Centralnoafričke Republike (CAR) deo je rotacije snaga, a ne povlačenje, izjavio je portparol predsedništva CAR Albert Jaloke Mokpem

Izveštaji o nedavnom odlasku avionom velikog broja pripadnika „Vagnera“ iz CAR, podstakli su spekulacije u poslednje vreme da se grupa povlači iz te zemlje, gde su pomagali vladi da uguši nekoliko pobuna od 2018. godine.

Mokpem je, međutim, izjavio da to „nije definitivan odlazak već rotacija“.

više o Vagneru u Africi u našem tekstu:

VAGNER: UDARNA PESNICA RUSKE FEDERACIJE – sve što niste znali

Neki su otišli, a drugi će doći – rekao je on na konferenciji za novinare u glavnom gradu Bangiju. Nekoliko stotina pripadnika „Vagnera“ je nedavno napustilo CAR. Ne zna se koliko ih je ostalo u CAR.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter