Izvor: Republika.rs
10.09.2023 u 22:28
3

„VIDIM NEISKRENOST U NJIHOVIM OČIMA“: Zelenski priznao da ga je Zapad razočarao

Zelenski je objasnio da vidi neiskrenost u rečima svojih partnera koji obećavaju stalnu pomoć.

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je da je počeo da sumnja u iskrenost nekih zapadnih saveznika Kijeva, koji su tvrdili da će uvek podržavati ukrajinske oružane snage.

U intervjuu za britanski magazin Ekonomist, on je objasnio da vidi neiskrenost u rečima svojih partnera koji obećavaju stalnu pomoć.

KONAČNO SE PROBUDILI! UKRAJINSKI NAROD TRAŽI PREGOVORE SA RUSIJOM: ZELENSKOM prete VEŠALIMA!

Imam taj osećaj kada čitam, čujem i vidim u njihovim očima kada kažu: „Uvek ćemo biti sa vama.“ Ali vidim da on ili ona nisu ovde, nisu sa nama – rekao je Zelenski.

Podsеćamo, američki državni sekretar Entoni Blinken rekao je da će, ukoliko Moskva pokaže interesovanje za pregovore o Ukrajini, Kijev pristati da ih započne, a Vašington će podržati mirovni proces.

Odnosno, on je zapravo najavio spremnost ukrajinskih vlasti da pregovaraju sa Rusijom o okončanju rata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„VIDIM NEISKRENOST U NJIHOVIM OČIMA“: Zelenski priznao da ga je Zapad razočarao”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter