Izvor: Kurir.rs/TASS
27.12.2022 u 10:11
0

VIKTOR BUT ZAVRŠIO PREGLEDE U MOSKVI: Supruga progovorila o njegovom zdravstvenom stanju!

Viktor But, koji se nedavno vratio u domovinu iz američkog zatvora usled razmene zatvorenika između Rusije i Sjedinjenih Država, završio je na lekarskom pregledu u jednom od medicinskih centara u Moskvi.

„ONO ŠTO SE MENI DESILO DOGODILO SE MOJOJ ZEMLJI“ Prvi intervju Viktora Buta nakon povratka u Rusiju

Ala But, supruga Viktora Buta rekla je da tokom niza lekarskih pregleda specijalisti nisu otkrili nikakve ozbiljne abnormalnosti u zdravlju njenog supruga, prenosi TASS .

– Prema pregledu, sve je u prihvatljivom redu. Svi smo imali grip nedelju dana. Sada se popravljamo – rekla je Butova supruga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prethodno je But rekao da se rukovao sa američkom košarkašicom Britni Griner , za koju je razmenjen. Takođe je nagovestio da joj želi sreću.

Viktor But je uhapšen 2008. godine u Bangkoku na osnovu naloga koji je izdao lokalni sud na zahtev Sjedinjenih Država . Rus je optužen za ilegalno snabdevanje oružjem pobunjeničkoj grupi „Revolucionarne oružane snage Kolumbije“, koju Vašington smatra terorističkom grupom. Dve godine kasnije, But je izručen Sjedinjenim Državama. U aprilu 2012. čovek osuđen je na 25 godina zatvora i novčanu kaznu od 15 miliona dolara.

But je 8. decembra vraćen u Rusiju kao rezultat dogovora sa Sjedinjenim Državama o njegovoj razmeni za američku košarkašicu Britni Griner – prenela je agencija TASS.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter