Izvor: Tanjug
17.10.2021 u 17:53
0

VIKTOR ORBAN PRIMIO TREĆU DOZU: Evo za koje cepivo se odlučio mađarski premijer (VIDEO)

Mađarski  premijer Viktor Orban primio je treću dozu vakcine protiv virusa korona, izjavio je šef njegove pres službe Bertalan Havasi.

Orban je primio vakcinu Moderna kao treću dozu, rekao je Havasi za MTI.

PROČITAJTE JOŠ: Snažan zemljotres pogodio ruska Kurilska ostrva!

Mađarski premijer je, takođe, postavio i video snimak na svojoj Fejsbuk stranici na kome se vidi kako dobija vakcinu.

U videu se čuje kako Orban pita lekara koji mu je dao vakcinu da li bi ona mogla da izazove neželjene efekte kasnije tokom dana, jer ima karte za pozorište.

Lekar mu je rekao da mnogi nakon vakcinacije budu umorni i osećaju bol u mišićima, ali da je bezbedan da ode u pozorište.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter