Izvor: Sputnik Srbija
20.09.2022 u 13:11
0

VJAČESLAV VOLODIN: Državna duma će podržati stanovnike Donbasa i oslobođenih teritorija Ukrajine u slučaju da odluče da postanu deo Rusije!

Državna duma će podržati stanovnike Donbasa i oslobođenih teritorija Ukrajine u slučaju da odluče da postanu deo Rusije, saopštio je predsednik donjeg doma ruskog parlamenta Vjačeslav Volodin.

„Treba da znaju da očekujemo da izraze svoju slobodnu volju“, rekao je Volodin.

PALA ODLUKA: Održaće se referendum u Hersonskoj oblasti za ulazak regiona u sastav Ruske Federacije!

Ranije su Javne komore republika Donbasa pozvala na hitno organizovanje glasanja o ulasku ovih regiona u sastav Rusije. Zakon o održavanju referenduma u Luganskoj Narodnoj Republici već su jednoglasno usvojili poslanici Narodnog veća republike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U Hersonskoj oblasti već je doneta odluka o održavanju referenduma. Zahtev za priključenje Rusiji podnet je i u Zaporoškoj oblasti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter