Izvor: Kurir.rs
24.04.2023 u 16:30
0

GENERAL ULIVA SIGURNOST: Vojska Sudana saopštila da kontroliše sve granice zemlje

Suprotstavljene snage u Sudanu razmenjuju oprečne izjave o vojnim uspesima i kontroli objekata, pokrećući informacioni rat velikih razmera u medijima i na društvenim mrežama, izvestila je ruska agencija

Vojska Sudana kontroliše sve granice zemlje, rekao je za RIA Novosti brigadni general Nabil Abdulah, zvanični predstavnik sudanske vojske.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUDANA: „Nekoliko zemalja evakuisalo diplomate i građane, a neke počele evakuaciju“

„Potpisali smo protokole o saradnji sa zemljama, postoje na granicama zajedničke snage, na primer, sa Čadom, Centralnoafričkom Republikom.Ima dovoljno snaga na istočnim granicama, kao i na granicama sa Egiptom“, rekao je Nabil Abdulah, odgovarajući na pitanje o mogućim poteškoćama u kontroli granica Oružanih snaga Sudana zbog situacije u zemlji.

Od 15. aprila u Sudanu se vode borbe između regularne vojske i Snaga za brzo reagovanje pod komandom Mohameda Hamdana Dagla.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter