Izvor: Happy BSC
02.04.2022 u 15:46
0

ZA PUTINA SPREMAJU MILOŠEVIĆEV SCENARIO Karla del Ponte tražila nalog za hapšenje ruskog predsednika!

Bivša glavna haška tužiteljka Karla del Ponte, pozvala je stalni Međunarodni krivični sud da izda nalog za hapšenje ruskog predsednika Vladimira Putina zbog, kako tvrdi, ratnih zločina počinjenih u Ukrajini, preneo je britanski Gardijan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Del Ponte, koja je godinama bila i u komisiji UN koja je istraživala kršenje prava u sirijskom ratu, naglasila je da bi izdavanje naloga za hapšenje signaliziralo da je „istraga sprovedena“.

„Putin je ratni zločinac“, navela je u intervjuu za švajcarski list „Le Temps“ Del Ponteova (75), koja je istraživala ratne zločine u Ruandi i bivšoj Jugoslaviji.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter