Izvor: Sputnik Srbija
24.08.2022 u 10:14
0

ZAHAROVA: Izjave Kijeva da nemaju nikakve veze sa ubistvom Darje Dugine predstavlja još jednu kariku u lancu laži!

Vlasti u Kijevu kažu da nemaju nikakve veze sa ubistvom Darje Dugine što predstavlja još jednu kariku u lancu laži, rekla je za Sputnjik portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Na vašoj teritoriji (teritoriji Ukrajine) postoji sajt „Mirotvorac“ – apsolutno ekstremistička stvar o kojoj pričamo godinama, objašnjavajući međunarodnoj zajednici da je to kršenje ljudskih prava. A sada ispred Dašinog prezimena (na tom sajtu) stoji napomena „likvidirana“. I nakon toga, režim u Kijevu izjavljuje da nema nikakve veze sa tim – to je još jedna karika u lancu laži“, rekla je Zaharova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAPOROŠKA OBLAST ODBILA ULTIMATUM ZELENSKOG: „Predati atomsku centralu Kijevu je ravno samoubistvu i takvu odluku niko neće doneti!“

Ona je istakla da je ubistvo Darje šokiralo ljude.

„Neka smisle ime za one koji ne mogu da saosećaju sa ubistvom mlade žene koja se bavila društvenim aktivnostima, koja je nije izražavao i nikada nije ispovedala ništa u vezi sa nasiljem i ekstremizmom“, dodala je ona.

Ranije je Vladimir Zelenski izjavio da Kijev nema nikakve veze sa ubistvom Darje Dugine.

„Ona nije naša državljanka, ne interesuje nas. Ona nije bila na teritoriji Ukrajine“, rekao je Zelenski.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter