Izvor: Sputnik Srbija
08.07.2022 u 12:02
0

ZAMENIK ŠEFA RUSKE DIPLOMATIJE: Istraga će utvrditi kakva je bila uloga američkih plaćenika u ukrajinskom sukobu

Istraga će utvrditi kakva je bila uloga zarobljenih američkih plaćenika u ukrajinskom sukobu, izjavio je zamenik šefa ruske diplomatije Sergej Rjabkov.

„Nastavlja se istraga o konkretnim okolnostima u kojima su se ta lica pojavila u zoni borbenih dejstava i ona će utvrditi kakva je bila njihova uloga u tome“, rekao je Rjabkov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, Rusija je u više navrata upozoravala građane „grupe neprijateljskih država“ da odustanu od „avantura“.

DŽONSON HTEO DA IZOLUJE RUSIJU, IZOLOVALA GA SOPSTVENA PARTIJA! Lavrov o agresivnoj politici Londona!

Rjabkov je dodao da su se Sjedinjene Američke Države obratile Rusiji s molbom da se plaćenici u Ukrajini proglase borcima, ali razgovori o toj temi nisu nastavljeni.

„Koliko ja razumem, tema nije nastavljena, bio je određeni signal od američke strane, uglavnom usredsređen na to da te osobe treba da budu priključene kategoriji boraca u smislu Ženevske konvencije, tako da za njih treba da važe konkretne obaveze“, rekao je Rjabkov novinarima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter