Izvor: Alo.rs
16.07.2020 u 11:54
0

ZAVLADAO STRAH! NEPOZNATI ENTITET IZVRŠIO NAPAD: Meštani su videli čudnu letelicu na nebu

Strah se uvukao pod kožu turskim borcima.

Sinoć su trupe koje podržava Turska na severoistoku provincije Alepo podvrgnute vazdušnom udaru nepoznatog entiteta.

Prema izveštajima, ratni avion ciljao je snage turskih militanata u Al-Babu, koji je pod njihovom kontrolom od 2016. godine.

Iako nijedna grupa nije preuzela odgovornost za napad, nekoliko meštana je prijavilo da su videli ruske ratne avione u tom području pre izvršenog vazdušnog napada u sredu uveče.

PROČITAJTE JOŠ…

Posle tvrdnje Dr Ristića da korona UNIŠTAVA ORGANE DO NEPREPOZNATLJIVIOSTI, OGLASIO se Institut za PATOLOGIJU! pre 1 sat

Doktori UPOZORAVAJU! Pojavili se ZARAŽENI KOMARCI u Srbiji!

Banke imaju LEPE VESTI: Od PONEDELJKA MANJE RATE KREDITA!

Ako je to tačno, ovo bi bila jedna retka akcija Ruskog vazduhoplovstva, jer su napali Al-Bab, a prethodno imaju dogovor sa turskim kolegama u Siriji.

Međutim, imajući u vidu nedavne napade koje su turski avioni izvršili u Alepu, Latakiji, Raki i Idlibu, to ne bi bilo iznenađenje ako bi ruske vazduhoplovne snage zaista ciljale njihove snage.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter