Izvor: Kurir.rs
01.11.2023 u 08:26
0

ZBOG NJEGA JE IZRAEL GAĐAO IZBEGLIČKI KAMP PUN DECE: Ovo je ubijeni komadant HAMAS-ove centralne brigade (FOTO)

Izraelske odbrambene snage (IDF), kako je zvanični naziv vojske te zemlje, obavile su fotografiju Ibrahima Bijarija, komandanta Hamasove centralne brigade Džabalija.

Bijari je ubijen u jučerašnjem vazdušnom napadu na istomeni izbeglički kamp za koji „CNN“ navodi da je uvek bio pun dece koja su prilazila stranim novinarima i trudila se da nauče engleski jezik.

Ministarstvo zdravlja Pojasa Gaze, kojim upravlja Hamas, objavilo je da je u napadu na Džabaliju ubijeno najmanje 50 ljudi.

IDF je na društvenoj mreži X (bivši Tviter) saopštio da je pritom ubijen i Bijari.

– Borbeni avioni su eliminsali Ibrahima Bijarija, komandanta Hamasove centralne brigade Džabalija. Bijari je bio jedan od vođa odgovornih za ubilački teroristički napad 7. oktobra – piše u postu IDF koji prati fotografija Bijarija.

Navodi se da je u vazdušnom udaru „naneta šteta komandi i kontroli Hamasa na tom području i eliminisan veliki broj terorista koji su bili sa Bijarijem“.

– Pored toga, urušila se podzemna infrastruktura terorista. IDF ponavlja poziv meštanima tog područja da zbog soptvene bezbednosti krenu prema tom području – zaključuje se u postu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter