Izvor: Alo.rs
11.01.2024 u 19:09
1

„ZELENSKI ĆE BITI SVRGNUT OVE GODINE“: Napravio je KOBNU GREŠKU, prognoziraju stravične posledice

Zelenski će biti svrgnut ove godine, prognozira Medvedčuk.

Predsednik Volodimir Zelenski biće svrgnut ove godine, jer se suprotstavio svim svojim domaćim i stranim saveznicima, izjavio je prognani ukrajinski opozicioni lider Viktor Medvedčuk. Propast Zelenskog će, međutim, biti dobra za ukrajinski narod, dodao je on.

Medvedčuk je bio lider stranke Opoziciona platforma – Za život, koju je vlada Zelenskog zabranila jer je navodno bila „proruska“. Uhapšen je i proteran iz Ukrajine u razmeni zarobljenika sa Moskvom. Političar je od tada promovisao projekat koji bi njegovu matičnu naciju učinio neutralnom državom, dajući prioritet nacionalnim interesima, a ne ruskom neprijatelju.

ZELENSKI MISLI DA IMA REŠENJE ZA PUTINA: „Hteo bih dve stvari…“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„ZELENSKI ĆE BITI SVRGNUT OVE GODINE“: Napravio je KOBNU GREŠKU, prognoziraju stravične posledice”

  1. Kako će zeleni da to opravda pred narodom ,,tolike žrtve a sve u korist Amerike,,,on je prekršio dogovor ,,širenje nato ns istok,,,, umesto dogovora sa rusima on je naleteo na zapadnu propagandu ,,velika tikva sa malo mozga ,,,,on da preti Putinu ??? Takvi tre aju zapadu topovsko meso. Jadne porodice i narod koji mi je verovao ,,,,!,,

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter