Izvor: novosti.rs
10.01.2024 u 18:01
2

ZELENSKI MISLI DA IMA REŠENJE ZA PUTINA: „Hteo bih dve stvari…“

Ukrajinski predsednik Volodomir Zelenski na konferenciji za novinare u Vilnjusu sa predsednikom Litvanije Gitanasom Nausedom zahtevao je od NATO-a konkretne korake po pitanju stupanja zemlje u Alijansu.

– Hteo bih da dobijem dve konkretne stvari. Odbrambeno rešenje i političko. Želeo bih da PVO dobije pojačanje koje nam je tako potrebno. Što se tiče političkih rešenja, potreban mi je makar jedan konkretan korak prema NATO – rekao je on.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ZELENSKI MISLI DA IMA REŠENJE ZA PUTINA: „Hteo bih dve stvari…“”

  1. Narkomane Zelenski. Dobit ces KU*AC da izbijes oci od NATO saveznika. Uskoro ce Ukrainska vojska biti proterana do Dnjepra iz Odese i Harkova. Ukoro ces morati potpisati kapitulaciju i prihvatiti sve zahtjeve Rusije.

    2
    0
    Odgovori
  2. Kako je bedan ovaj pajac?.. Da li on shvata da je predmet za razigravanje raznih strana, koji uništava svoj narod..? Nekada je Ukrajina imala oko 45 miliona stanovnika. Danas je broj prepolovljen a predviđa se da će završiti sa manje od 15 miliona.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter