Izvor: Tanjug
04.09.2022 u 15:16
0

ZELENSKI NAKON RAZGOVORA SA PREDSEDNICOM EVROPSKE KOMISIJE: Ključna tematika je bila u vezi sa OSMIM paketom sankcija Rusiji!

Predsednik Ukrajine – Volodimir Zelenski naveo je danas da je razgovarao sa predsednicom Evropske komisije – Ursulom fon der Lajen o brojnim pitanjima, pa i o osmom paketu sankcija Rusiji.

UKRAJINCI GRANATIRALI ENERGOBLOK NUKLEARNE ELEKTRANE: Američki general pozvao Zelenskog da hitno pregovara sa Rusijom

„Razgovarali smo o raspoređivanju sledeće tranše makro-finansijske pomoći Evropske unije što pre je moguće. Naglasili smo potrebu da se pripremi osmi paket sankcija Rusiji, uključujući i zabranu izdavanja viza ruskim državljanima“, poručio je Zelenski na Tviteru.

On je dodao da je koordinisao sa Fon der Lajen o narednim koracima za „ograničavanje ruskog ekstra profita od prodaje nafte i gasa“, kao i o ubrzanom postupku priključenja Ukrajine Evropskoj uniji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Razmatrali smo i mogućnosti brze procene Evropske komisije čim Ukrajina ispuni sedam preporuka“, dodao je on.

U pitanju je sedam ključnih tačaka reformi koje Ukrajina treba da sprovede do kraja godine, a na listi se nalaze i imenovanja sudija Ustavnog suda, borba protiv korupcije i pranja novca, zaštita nacionalnih manjina i primena zakona kojim se suzbija preveliki uticaj oligarha u ekonomiji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter