Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
29.12.2023 u 19:28
0

„TEŠKO JE. TO JE BOL, TO JE GUBITAK“ Zelenski posetio liniju fronta kod Avdejevke (VIDEO)

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski posetio je liniju fronta kod Avdejevke gde se vode žestoke borbe između ukrajinskih i ruskih snaga.

– Avdejevka. Naše pozicije. Naši momci. Ovde Ukrajina brani svoje i brani sav naš narod, kao što to čini na celoj liniji fronta. Region Harkova, Zaporožje, Hersonska oblast – leva obala. Teško je. To je bol, to je gubitak. A to su ljudi koji drže život Ukrajine na sebi. Ovde se bira život. I mi smo zahvalni svim borcima: svakom vojniku i mornaru, svakom vodniku, svakom oficiru, koji nose ovaj rat na svojim plećima. Zahvaljujem svima vama, ratnici! – poručio je Zelenski na Fejsbuku.

On je rekao da je zajedno sa svojim timom čestitao Božić i Novu godinu ukrajinskim borcima u Avdejevki.

ZELENSKI TRAŽI HITNE PROMENE! Smene u vrhu ukrajinske vojske

– Svima koji su na nultom terenu, koji čuvaju našu zemlju – bezgranična zahvalnost. Svim rođacima, njihovim porodicama koji pomažu, svima koji rade da momci na frontu imaju sve što im treba. Svima na svetu koji veruju u nas. Mi branimo našu državu. Slava Ukrajini! – naglasio je Zelenski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter