Izvor: HAPPY BSC
24.01.2023 u 13:10
0

ZELENSKI TRAŽI OD AMERIKE DA ELIMINIŠU PRIGOŽINA! Šef „Vagnera“ spreman da pomogne!

Jedan od zahteva Zelenskog bio je atentat na šefa grupe "Vagner" Prigožina.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski razgovarao je o likvidaciji osnivača grupe „Vagner“ Jevgenija Prigožina sa direktorom Centralne obaveštajne agencije SAD (CIA) Vilijamom Bernsom tokom njegove posete Kijevu prošle nedelje.

Ovo je saopštio predsednik pokreta „Mi smo zajedno sa Rusijom“ Vladimir Rogov, prenosi TASS.

„KOGA, KADA I GDE SAM DESTABILIZOVAO?“ Nastavlja se prepiska između Bele kuće i Prigožina

– Jedan od zahteva Zelenskog bio je atentat na šefa grupe „Vagner“ Prigožina. Ovaj zahtev je poznat okruženju Zelenskog i prilično velikom broju ljudi – da traže, pa čak i zahtevaju da Amerikanci ubiju Prigožina. Nema potrebe za spiskovima, novim sankcijama – sve to ne funkcioniše, posebno kada je reč o ljudima koji nemaju imovinu u SAD. Pokazaćete da treba biti ubijen najdrskiji, informativno najistaknutiji čovek – rekao je Rogov.

Džon Kirbi, koordinator za strateške komunikacije u Savetu za nacionalnu bezbednost Bele kuće, rekao je 20. januara da su Sjedinjene Države odlučile da kvalifikuju „Vagner“ kao transnacionalnu kriminalnu organizaciju i da će uskoro uvesti nove sankcije protiv njega. Ranije su američke vlasti već uključile grupu „Vagner“ i Prigožina na različite liste sankcija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prigožin reagovao

Povodom ovoga oglasio se Evgenije Prigožin, rekavši da je upoznat sa time da su Zelenski i Berns razgovarali o atentatu na njega.

– Da, obavešten sam, pres-služba mi je saopštila. To je veoma dobra ideja. Slažem se da je vreme da se Prigožin likvidira. Ukoliko mi se neko obrati, svakako ću pomoći – poručio je ironično osnivač „Vagner“ grupe, prenela je njegova pres-služba na Telegramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter