Izvor: BSC Happy
30.04.2023 u 08:50
8

„UZEO BIH PIŠTOLJ I POGINUO ZA UKRAJINU“: Zelenski o danima kada su Rusi bili pod Kijevom

Ukrajina ostaje pod kontrolom ključnog puta snabdevanja Bahmuta, rekao je vojni portparol u subotu, dok je šef ruske plaćeničke grupe Vagner zapretio da će povući neke od svojih trupa iz istočnog grada ako Moskva ne pošalje još municije.

Udar dronom izazvao je požar u skladištu goriva u krimskoj luci Sevastopolj, odašivši ogroman stub crnog dima u nebo pre nego što je ugašen, rekao je guverner grada kojeg je postavila Moskva.

REGIONALNI SKANDAL: Milanović u Zadru dočekan zastavom VELIKE ALBANIJE

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski bi nosio pištolj i borio bi se do smrti sa svojim najbližim krugom da su Rusi upali u njegov štab u Kijevu na početku rata, rekao je on u intervjuu prikazanom u subotu. 

Dva civila poginula su u subotu uveče u ukrajinskom granatiranju sela u ruskoj oblasti Brjanska, rekao je guverner Aleksandar Bogomaz.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

8 thoughts on “„UZEO BIH PIŠTOLJ I POGINUO ZA UKRAJINU“: Zelenski o danima kada su Rusi bili pod Kijevom”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter