Izvor: happy
18.02.2024 u 15:24
0

ŽENA LAŽIRALA 12 TRUDNOĆA I 5 POROĐAJA: Obmanjivala sve redom, a kada čujete razlog neće vam biti DOBRO

Nadležni su posumnjali da nešto nije u redu, jer je “forsirala” trudnoće pet godina zaredom

Nesvakidašnja priča stiže iz Rima, gde je B. I. (50) uhvaćena u neviđenoj prevari.

Žena toliko nije želela da ide na posao da je lažirala 12 visokorizičnih trudnoća i pet porođaja, u periodu od 2014. do 2019.

Ali, postojao je i drugi razlog, jer je istovremeno od Nacionalnog instituta za socijalno osiguranje (INPS) naplatila 111.000 evra, prenosi la Repubblica.

Nadležni su posumnjali da nešto nije u redu, jer je “forsirala” trudnoće pet godina zaredom.

S druge strane, potrudila se da sve izgleda verodostojno, pa su deca imala imena (Benedeta, Anđelika, Abramo, Leticija i Ismaele) i poreske brojeve.

Inspekcija je odlučila da upozna mališane, a onda su shvatili prevaru žene koja je zaposlena u jednom lancu brze ishrane.

Istraga je poverena karabinjerima, a navodi se da je koristila falsifikovana dokumenta da bi “overila” porodiljsko odsustvo, uključujući lekarska uverenja s pečatima i potpisima.

Ona je osuđena na godinu i osam meseci zatvora, a sedam meseci iza rešetaka će provesti i njen suprug.

U obrazloženju presude, sudije su napisale: “Nesporno je da su učestvovali u krivičnom delu teške prevare na štetu javnog organa”.

U toku je žalbeni postupak, jer je branilac odmah reagovao, dok Zavod za socijalno osiguranje najavljuje da će tražiti povraćaj svakog centa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter