Izvor: Alo.rs
01.12.2023 u 09:32
0

EVO ŠTA ĆE SADA BITI SA TAOCIMA: Zvaničnici se oglasili nakon što je Izrael ponovo napao Pojas Gaze

Pregovori sa katarskim i egipatskim posrednicima o oslobađanju talaca koje Hamas drži u Pojasu Gaze i dalje su u toku, rekao je dobro obavešten izvor, čak i nakon što je izraelska vojska saopštila da je jutros obnovila borbene operacije u Gazi.

„HAMASOVCU SU IZRAELSKE TAOCE TUKLI ELEKTRIČNIM KABLOVIMA“: Oslobođeni Tajlanđanin otkrio detalje nakon što je pušten iz zarobljeništva

Istovremeno, palestinski zvaničnik blizak pregovorima rekao je da se razgovori o postizanju sporazuma o primirju nastavljaju, čak i dok se borbe nastavljaju. Nijedna od glavnih strana uključenih u pregovore, Hamas, Izrael, Katar, Egipat i SAD, ni sat vremena nakon isteka sedmodnevnog primirja jutros, nije javno proglasila prekid pregovora.

Sve o ratu u Izraelu  možete pročitati na našem blogu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter