Izvor:
15.12.2018 u 08:33
0

ALEKSANDAR JOVIČIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU „DOBRO JUTRO SRBJO“: „Svoj deci na Paliluli obezbedili smo novogodišnje paketiće, dođite“!

U jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“ gost je bio Aleksandar Jovičić poredsednik SO „Palilula“

Deca su ukras sveta, a kako se bliže novogodišnji praznici za najmlađe SO Palilula je obezbedila paketiće.

Svoj deci na Paliluli obezbedili smo novogodišnje paketiće, 24 i 25 decembra u 18h u hali „Aleksandar Nikolić“ ti paketići će biti podeljeni. To će biti velika akcija i sva deca iz 24 državna vrtića su dobila vaučer za paketić, a svi ostali mogu da dođu u opštinu, da podignu vaučer i da dođu u halu. Nije samo važan paketič nego i program koji su deca pripremila. Dođite da provedemo zajedno to vreme i nadam se da će gradonačelnik Beograda doći da podrži ovaj praznik. Mi smo izdvojili u opštini novac i za đake prvake, za njihov školski pribor, bebi kolica za svaku bebu koja se rodi na našoj opštini. To je mali znak pažnje. Želimo da budimo svest i da pratimo politiku Aleksandara Vučića, da moramo da se borimo da nas bude što više. Hajde da u narednih 20 godina pokažemo da smo snažni i jaki – rekao je predsednik SO Palilula i dodao da opština ima sadržaje koji se tiču i ostale dece i građane.

Postoje obuke stranih jezika, plesne škole, na bazenima postoje obuke za plivanje. Palilulska kartica postoji i sa njom naši građani ostvaruju popuste za razne stvari. Mi pokušavamo na neki način da spojimo javne institucije sa privatnim sektorom. Moje kolege predano rade i želimo da uspostavimo univerzalni sistem, da dobro radimo svi zajedno za naše građane. Imamo nove kriterijume. Naša opština je prva po veličini i trošimo sredstva na najodgovorniji mogući način – istakao je Aleksandar Jovičić predsednik SO Palilula i podsetio da je obećeo da će do kraja njegovog mandata sve ulice na opštini biti sređene.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter