Izvor: BSC Happy
19.06.2023 u 22:12
0

ALEKSANDAR PAVIĆ U „ĆIRILICI“: „Pustili su KURTIJA da podigne krizu na ovaj nivo, da bi „AMERIČKA KONJICA“ došla kao spasilac“

Ko Srbima lomi kičmu? - Tema je večerašnje "Ćirilice". Na pitanja Milomira Marića će večeras na ovu temu odgovarati i razgovarati naši gosti: Vladimir Vuletić, Prvoslav Davinić, Zoran Milivojević, Goran Petronijević i Aleksandar Pavić.

Aleksandar Pavić kaže da se za dolazak na Kosovo sprema „američka konjica“

– Nije gotovo dok mi ne priznamo. Nije gotovo. To je stvar koja je njih usporila u ovom pohodu na istok. Stvar koja je rešena u vreme Džordža Buša Starijeg. Postoje veliki planovi. Što se tiče Kosova – oni su nervozni zašto im ne ide. Potcenili su nas devedesetih, potcenili su Rusiju sada. Mnogo je ranije trebalo ovo da se zaokruži. Osnovna stvar je da je SRJ bombardovana da bi se ispravila strateška greška Ajzenhamera 1945., kada nije mogao da rasporedi svoje vojnike tu. Slaće još vojnika. Oni bi se još čvrše ovde ukotvili i na taj način bi pokušali da istisnu i ruski i kineski uticaj, da postanu glavni garant bezbednosti. Oni su pustili Kurtija da podigne krizu na ovaj nivo da bi američka konjica došla kao spasilac. Videćete, tako će da bude. Kroz američku istoriju postojala je struja koja je bila izolacionistička. Svi izolacionisti američki se pozivaju na oproštajni govor Džordža Vašingtona, gde je govorio da se ne mešaju u intrige. Kada je Amerika postala imperija preovladala je intervencionistička struja. Posle pada Berlisnkog zida postojala je struja koja je za demilitarizaciju. Džordž Buš Stariji je bio za to da se broj vojnika u Evropi, zajedno sa SSSR-om smanji na 300.000. To bi bila mirovna dividenda kraja Hladnog rata. Međutim, preovladala je druga struja, globalisti neokonzervativci. Ideološki su se potpunu spojili. Madlen Olbrajt je deo te klike – smatra Pavić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter