Izvor: BSC happy portal
08.05.2023 u 17:20
1

EKSKLUZIVNO – PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ GOST EMISIJE „ĆIRILICA“: Večeras u 21.00 na Happy TV

Široki auditorijum će večeras biti uz Hepi televiziju i predsednika Vučića...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom večerašnjeg medijskog istupanja u emisiji „Ćirilica“ na Happy televiziji pokazaće  veoma opasan spot sa Jutjuba za koji se smatra da je bio inspiracija dečaku K.K  da počini stravičan masakr u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“,  ali će se i veoma koncizno osvrnuti na najstrože mere koje će se zakonski implementirati u rekordnom roku.

POČELA JE „ĆIRILICA“! Čuveni autor Milomir Marić razgovara sa vrsnim stručnjacima o krucijalnim političkim tematikama!

Budite večeras uz Hepi televiziju i emisiju „Ćirilica“ u 21 sat, autora Milomira Marića koji će sa predsednikom Srbije govoriti o nemilim scenama sa kojima se naša zemlja suočava poslednjih dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EKSKLUZIVNO – PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ GOST EMISIJE „ĆIRILICA“: Večeras u 21.00 na Happy TV”

  1. Celi razgovor stavite na jutubu,,,I nisam nikad bila u nekoj partiji ali neznam da smo imali boljeg predsednika,,na šta može mnoge zemlje u svetu da nam pozavide,,,uvek ima objašnjenje za sve biranim rečima, rešava probleme u hodu,,i oko njega da ima još petoro tako posvećenih ljudi, pa neznam gde bi nam bila granica,,,pozdravčič

    1
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter