Izvor:
25.05.2019 u 10:32
0

ČILA OROS URBAN U EMISIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: Uskoro će moći biciklom do Mađarske!

Upoznavajući opštinu Novi Kneževac razgovarali smo sa zamenicom predsednika opštine, gospođom Čilom Oros Urban.

Uroš Davidović je upitao gošću kako teče saradnja sa Mađarskom, jer je opština Novi Kneževac pogranična opština sa Mađarskom i Rumunijom.

Graniči se ne samo sa Mađarskom, već i sa Rumunijom. Imamo mogućnosti za prekograničnu saradnjom i sa Mađarskom i sa Rumunijom. Mi trenutno realizujemo četvrutu fazu izgradnje biciklističke staze pomoću koje će iz Novog Kneževca moći da se pređe u Segedin, Mako i dalje, pošto su u Mađarskoj veoma izgrađene biciklističke staze. Sada će biti bezbednije da se putuje biciklom. Postojaće i odmaralište. – zaključuje Urban.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhvia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter