Izvor: BSC HAPPY
13.02.2023 u 23:02
0

„Dobro jutro Srbijo“ na TV HAPPY: Probudite se uz dobro poznate voditelje, zanimljive teme i sjajne goste!

„Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima.

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ovog utorka to su: Srđan Barac, Centar za društvenu stabilnost, Zoran Spasić, stručnjak za međunarodnu politiku, kao i Vladimir Milić, ekonomista i urednik sajta Savremena Kina, koji će se u program uključiti putem Skype aplikacije.

U emisiju „Dobro jutro Srbijo“ uključivaće se i naša novinarka Marta Đorđević.

Prof. dr Dejan Miletić, Centar za globalizaciju, dr Zoran Milosavljević, Institut za političke studije, Marijan Rističević, poslanik, i Dejan Jelača, glumac, čije uključenje očekujemo iz Njujorka, reći će nam nešto više na temu: „Aljbin Kurti vs ZSO“.

Očekujemo i uključenja naše reporterke iz Novog Sada Tijane Cvijanović.

„Oboreni objekti iznad SAD su NLO?“ tema je za naše naredne sagovornike, a to su: Milan Stevančevič, klimatolog, prof. dr Velimir Abramović i ing. Vukašin Vukašinović, vojni probni pilot.

U nastavku emisije: prof. dr Mohamed Tert uključiće se u program iz Sirije, Bojana Rmandić Iskender uključiće se iz Istanbula, i oni će sa Darkom Obradovićem, Centar za strateške analize, Darkom Trifunovićem, Institut za međunarodnu bezbednost i prof. dr Srđom Trifkovićem, istoričarem čije uključenje takođe očekujemo, razgovarati na temu: „Američke baze na Filipinima, ruske u Sudanu“.

„Ukrajinski zarobljenici odbijaju da se vrate kući“ tema je za naše naredne goste, a to su: Slavoj Žižek, filozof, čije uključenje očekujemo iz Ljubljane, prof. dr Vinko Pandurević, sociolog, Branko Pavlović, publicista i Ljuban Karan, bivši potpukovnik KOS.

U emisiji „Dobro jutro Srbijo“ očekujemo i uključenje Marije Janković iz Niša.

Za kraj jutarnjeg programa TV HAPPY sledi tema: „Priča o specijalcima“ i naš gost general major Milorad Stupar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter