Izvor:
29.08.2019 u 20:59
0

EKIPA TELEMASTERA JE ISTRAŽIVALA: Da lI je sve spremno za useljenje đaka u DOM UČENIKA! (VIDEO)

Za učenike osnovnih i srednjih škola nastava počinje u ponedeljak, a oni koji iz unutrašnjosti Srbije dolaze u prestonicu da se školuju, useliće se dan ranije, između ostalog, i u Dom učenika srednjih škola ,,Patrijarh Pavle“. Kako, za Telemaster, kaže direktor te ustanove Šaša Rokvić, sve je spremno za useljenje budućih srednjoškolaca – dom je nedavno renoviran, okrečene su sobe, a trpezarija je, prema njegovim rečima, urađena po ugledu na najmodernije mladalačke restorane.

Radovi se privode kraju, a nadležni obećavaju da će nova kuća za više od 600 srednjoškolaca biti potpuno sređena do 1. septembra. Više od 150 učeničkih soba je okrečeno, a izvršena je i dezinsekcija i deratizacija.

Interesovanje za boravak u Domu za učenike srednjih škola ,,Patrijarh Pavle“ je veće od trenutnih smeštajnih kapaciteta. Zbog toga su, prema rečima direktora, sobe napravljene i od kancelarija.

Sa učenicima koji budu smešteni u najveći Dom učenika srednjih škola u Srbiji, radiće 26 vaspitača u 16 ženskih i 12 muških vaspitnih grupa.

Budući stanari, obećavaju njihovi vaspitači, u svakom trenutku će imati dobre uslove za rad i učenje, ali i za zabavu i rekreaciju.

Posebnu pažnju vaspitači svake godine posvećuju onim učenicima koji polaze u srednju školu i koji su se odvojili od roditelja i došli u drugačiji sredinu.

U okviru Doma učenika srednjih škola ,,Patrijarh Pavle“ nalaze se i bazen i teretana.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter