Izvor: HAPPY BSC
19.03.2024 u 18:50
1

EKSKLUZIVNO, U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Šta švalerka napravi od muškarca! Zelenašima za 8.000 evra isplatio 40.000, hteo i bubreg da proda!

Ekskluzivno u emisiji “Posle ručka” ispričana je neverovatna priča koja pokazuje šta afera sa ljubavnicom može uraditi od života čoveka i njegove porodice…

Milan Bugarčič je nakon zaljubljivanja, zbog ljubavnice pozajmljivao pare od zelenaša i ostao na ulici. Izgubio je i dedovinu. Platio je zelenašu 40.000 za 8.000 evra, za dug je dao i dve šume.

Zbog ljubavnice je postao žrtva zelenaša, a onda je opet, da bi ovog puta pomogne kumu ljubavnice, posle godinu i po dana uleteo u istu zamku.

„Sa moje strane smo iskreno bili u vezi tri godine, a sa njene ne verujem da je bilo 24 sata. Uvek sam ja bio žrtvovan, uvek je ona mene zvala. Nepisivo je kad, što kažemo mi električari, pukne neka licna u glavi, dali bi sve, dali bi život“, kaže MIlan.

“Ležala je u krevetu sa mužem i zvala me da joj ispunjavam želje i da brinem o njenom sinu”, ističe ovaj čovek, dodajući da je u naletu želja svoje ljubavnice razmišljao i da proda bubreg kako bi došao do novca.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EKSKLUZIVNO, U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Šta švalerka napravi od muškarca! Zelenašima za 8.000 evra isplatio 40.000, hteo i bubreg da proda!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter