Izvor:
19.03.2024 u 18:59
0

NELA BIJANIĆ U „POSLE RUČKA“ OTKRILA KAKO JE MUŽ VARAO: Banula je sa puta, u rođenoj kući ga uhvatila sa mlađom

Pevačica Nela Bijanić u emisiji “Posle ručka” otkrila detalje iz svog privatnog života. Nakon duže sumnje da je suprug vara rešila je da se sama uveri.Iscenirala je odlazak na put da bi banula i uhvatila supruga sa mlađom devojkom u svojoj kući.

Pevačica je više od 10 godina bila u braku s estradnim menadžerom Rajkom Mjanovićem, s kojim je dobila sina Olivera Mijanovića.

Ona je u emisiji „Posle ručka“ bez ustručavanja ispričala detalje preljube, a otkrila je i kako je saznala za istu, te da joj je intuicija poručivala da nešto nije u redu. Nela je je duže vreme sumnjala u svog supruga, ali je odlučila da ćuti kako bi videla u kom smeru će stavri da se odvijaju. Međutim, da stvar bude još gora, njen muž je ljubavnicu doveo u njihovu zajedničku kuću, te ih je Nela uhvatila na delu.

– Puštala sam ga dokle može da ide. Ja sam bila na gornjem spratu, a on je bio dole. Čula sam da on priča sa nekim, čekala sam ispred kuće da izađe. Izašao je sa nekom devojkom, dosta mlađom od njega. U tom trenutku sam sve završila, ispričala je Nela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter