Izvor: BSC happy portal
15.05.2023 u 21:15
3

ZORAN ĆIRJAKOVIĆ U „ĆIRILICI“: „15 godina zbog rijalitija slušamo – Evo, Vuka, evo Vuka, ali to na vratima nije bio krezubi vuk, nego svezubi medved“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

U emisiji „ĆIRILICA“ na kanalu TV HAPPY (21.00) razgovaramo sa vrsnim stručnjacima, ovog ponedeljka oni su Mile Bjelajac, Zoran Ćirjaković, Aleksandar Gajić, Vlastimir Vidić i Slobodan Stojičević koji će govoriti i izneti svoje mišljenje i stav na temu „Ko puca u Srbiju“?

ALEKSANDAR PAVIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Na sceni je pokušaj ogromne globalne promene svesti“

Protekle nedelje doživeli smo ono što Srbija ne pamti u istoriji, dva masakra koja će zauvek ostaviti rez na duši svakog građana. Niko nije verovao da će ove nemile situacije biti upotrebljene kao politički kapital, o ovoj tematici govorio je Zoran Ćirjaković – novinar.

 

  • Ove kada se radi o politici ništa nije neukusno. Politika je naša sudbina, ovde je sve politika, prijateljstva, dolazak na slavu, neretko i emotivne veze, sve je ovde politika. Samo iznenađuje jedan aspekt neuroze, taj prvi zločin koji je okinuo i ovaj prvi, koji nas je sve i najviše potresao, tu postoje neke činjenice koje odgovaraju dominantnom tumačenju u nekim krugovima, posebno u Beogradu. Kada su činjenice problem, onda one moraju da budu igorisane. Mi već 15 godina povodom rijalitija slušamo – Evo, Vuka, evo Vuka, ali to na vratima nije bio krezubi vuk, nego svezubi medved. U Srbiji na žalost pored podele na sve Srbije pored kulturnog rata postoji i jedan klasni rat, pa kad već govorimo o kolonama gde naše elite zamišljaju gde će se dešavati zločin. Zločin u Mladenovcu je u velikoj meri propust sistema, a zločin u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ se dogodio na suprotnoj društevnoj lokaciji, to je ono o čemu moramo da razmišljamo. To je zločin elitizma. Ovo nije milje onih koji zanemaruju decu jer moraju da ih prehrane, ovo je zločin koji je nastao u miljeu u kome se ljudi ne bave decom na pravi način, zato što žele da imaju sve, da imaju više. Vrlo često veruju da su iznad svih nas, da su superiorni, da oni vrede više. To je veoma tužno jer tu ima gomila divnih ljudi, ali to je milje u kojem se desio zločin. Možemo da kažemo da ima set faktora u svakoj situaciji. Srbija je društvo koje je globalno u maloj meri nasilno, ali znam koliko je šokantan ovaj zločin. Nikada nisam video više empatije, tuge, saosećanja s bolom nego u ovoj situaciji.  – istakao je između ostalog Ćirjaković na Hepi televiziji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ZORAN ĆIRJAKOVIĆ U „ĆIRILICI“: „15 godina zbog rijalitija slušamo – Evo, Vuka, evo Vuka, ali to na vratima nije bio krezubi vuk, nego svezubi medved“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter