Izvor: BSC happy portal
01.05.2023 u 21:45
2

ALEKSANDAR PAVIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Na sceni je pokušaj ogromne globalne promene svesti“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

Večerašnja emisija „Ćirilica“ autora i voditelja Milomira Marića obara sve rekorde gledanosti, a svoj stav su na goruće teme iz sveta politike dočarali vrsni stručnjaci, a današnja tema ima simboličan naziv „Srbija se predavati neće“.

VELJKO ODALOVIĆ U „ĆIRILICI“: „Kurti je sada izgubljen u vremenu i prostoru, sebe je predstavljao kao Čegevaru“

Drugi nam pišu istoriju, a kada govorimo i našem junaštvu – to se neretko dočekuje sa podsmehom – o ovoj tematici govorio je Aleksandar Pavić – politikolog.

  •  Kod njih se dešava prepravljanje njihove istorije, toga treba da budemo svesni. Svi narodi koji su uspeli da zadrže neku istorijsku svest, imaju zajedničkog neprijatelja, svuda se prepravlja istorija, gde god se može, gde zapadne strukture prezele vlast. Zapadna globalistička duboka država, preciznije. U Americi se sad vode velike bitke o krivotvorenju američke istorije, i to skorašnje istorije, sve se dovodi pod pitanje. Mi smo bili prvi na udaru, kao što smo i obično. Na sceni je pokušaj ogromne globalne promene svesti. Mi jesmo na udaru prvi. Sada proganjaju Trampa zato što želi mir sa Rusijom, ne želi rat nigde. „Sada su Trampovci novi Srbi iz devedesetih godina“, to mi je jedan od omiljenih citata u poslednje dve godine, a to je rekao jedan od bivših Trampovih savetnika. Rat je protiv svih koji su ukorenjeni u nekoj tradiciji i nacionalnom identitetu. Mi smo se tome prvi suprotstavili. Mi stvarno jesmo tvrd orah. Ako mi postanemo Hrvati ili Bugari, sve će biti u redu. Mi sad imamo najveći problem sa bivšim Srbima. Devedesetih godina su se poturčili oni koji su prihvatili globalizam, odrekli se sopstvene nacije, pristali da učestvuju u projektu razbijanja sopstvene nacije. Mi jesmo fenomen, mi smo desetkovani zbog ove ljute borbe koje vodimo vekovima. To je klasična priča zapadnih imperija „Zavladaj, pa vladaj“. Ovo što se sad dešava na svetskoj sceni je bukvalno rat da novi svetski poredak i za dušu sveta – dočarao je između ostalog Pavić na Hepi televiziji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ALEKSANDAR PAVIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Na sceni je pokušaj ogromne globalne promene svesti“”

  1. Мерићу, што обим бакама не уплатиш неку бању, него их зовеш да спавају у програму.
    Бар их респореди да не буду видне док спавсју

    2
    0
    Odgovori
    • Upravo sam posla da pišem identičan komentar Vašem!
      Bravo za komentar!
      Ako ste primetili u svakoj,, ćirilici,, iste osobe sede na istoj poziciji i dremkaju …..
      Pozdrav

      0
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter