Izvor:
24.09.2018 u 15:04
0

EMISIJU „GLAMUR SPECIJAL“ VEČERAS (20.30) NE SMETE PROPUSTITI: Šaban Šaulić otvoreno govori o svojoj teškoj životnoj priči!

Kralj narodne muzke Šaban Šaulić danas za sebe može da kaže da je srećan i uspešan čovek ali ga život nije uvek mazio.

Najteži trenutak u njegovom životu je svakako kada mu je preminuo otac a on je tada bio na turneji u dalekoj Autraliji.

– Kada sam saznao da mi je otac preminuo bio sam na turneji u Australiji. Nisam mogao da je prekinem i morao sam da nastavim sa koncertima. Na bini sam u isto vreme plakao i pevao. To je najgori trenutak u mom životu – rekao je sa suzama u očima Šaban.

Uživa u braku sa svojom suprugom Gordanom ali je ispričao da nije uvek bilo sve savršeno u njihovom zajedničkom životu.

– Ja sam mnogo voleo kafanu. Po tri dana sam znao da sa društvom budem tamo bez prestanka. Gordana je to trpela ali je jednog dana odlučila da se razvede. Došao sam kući pijan i ona mi je dala papir za razvod. Iz besa sam ga potpisao a zapravo nisam ni znao u tom trenutku šta sam zaista uradio – izjavio je kralj naodne muzike za emisiju Glamur specijal.

Inače,Šaban se ovih dana uveliko priprema za svoj veliki solistički koncert koji će održati 6.novembra u beogradskoj Areni.

Celu životnu priču Šabana Šaulića možete pogledati večeras od 20:30h u emisiji Glamur specijal na televiziji Happy.

happytv.rs
Foto: Instagram/sabansaulic1, happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter