Izvor: BSC HAPPY
11.12.2023 u 21:57
0

FILIP RODIĆ: Nemački političari sprovode ciljeve Duboke države, nije im stalo ni do svoje zemlje!

Novinar Filip Rodić kaže da je Proglasu pokrovitelj Analena Berbok, i dodaje da ona ima ozbiljne rupe u obrazovanju.

– Pre neki dan je bila organizovana konferencija u Berlinu, gde su bili predstavnici ovih naših „zelenih“. Zvala se nešto kao „Srbija pred izbore“, da ih poduče u kakvoj smo „opasnosti“. To je u velikom kontrastu sa krizom u kojoj se Nemačka nalazi, a tu je upravo zbog sankcija Rusiji – rekao je Rodić i naveo primer evropskih giganata poput Volksvagena i Mišelina koji proizvodnju sele u Kinu, a otpuštaju radnike u Evropi.

– Oni ne mare ni za svoju državu, tu mislim na nemačke političare. To vidim kao njihovu patologiju da ispunjavaju želje ne čak ni Amerike, već američke duboke države. Ovo sada se ne bi dešavalo da je na vlasti Tramp. To što oni rade je očigledno samo interes jedne sile – rekao je on.

UŽIVO! PREDSEDNIK VUČIĆ U „ĆIRILICI“: Ova zemlja je bila pod pritiskom da podrži ulazak LAŽNE DRŽAVE KOSOVO U SAVET EVROPE!

Rodić kaže da upravo takvi sada našoj opoziciji drže lekciju kako Srbija treba da „napreduje u budućnosti“.

– Situacija je sada jako nezgodna. Napravio bih poređenje sa Islandom, koji je krenuo u proces EU integracija, a onda su odjednom odustali. I ništa im se nije desilo, nije bilo nikakvih pretnji ni sankcija. Odnosi su nastavljeni istim intenzitetom. Jedina pretnja koju Island ima je ovaj vulkan – kaže on.

Novinar potom navodi još jedan primer – Ukrajinu.

– Kada su jednim okom pogledali prema Rusiji, u beznadežnoj situaciji. Rusi su im ponudili bezuslovno 15 milijardi, a EU samo 600 miliona. To je dovelo do prekida njihovog evropskog puta. A sada im Brisel nudi stotine milijardi da unište zemlju – rekao je Rodić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter