Izvor: BSC HAPPY
11.12.2023 u 22:03
0

MILORAD VUČELIĆ: Srbima preti opasnost od interesa stranih sila!

Milorad Vučelić kaže da je Ukrajina 2013. godine izabrala evropski put, i da svi znamo kako se to završilo. Prema njegovim rečima, Sijarto je danas najavio da će staviti veto na novi paket sankcija Rusiji, ako im se zabrani prodaja naftnih derivata.

Predsednik je dodao da će ovo biti možda najzanimljivija sednica Evropskog saveta.

– Imaćemo naše izbore, a i površnost je nešto što nas opterećuje kao naciju. Ali mislim da će ovo biti najzanimljivija sednica ikada. Biće pretnji Srbiji, toga ima pa ima. Ali, kao što sam i obećao, nema sankcija za Srbiju – kazao je on.

Vučić dodaje da posle Banjske danima nije spavao, i da mu je noć kada je stigao u Granadu bila jedna od najtežih u životu.

Podsetio je i da je neko opoziciji preko noći promenili mišljenje, i da su zato pristali na izbore.

Vučelić je kazao da demokratskih zemljama i ne trebaju izbori.

UŽIVO! PREDSEDNIK VUČIĆ U „ĆIRILICI“: Ova zemlja je bila pod pritiskom da podrži ulazak LAŽNE DRŽAVE KOSOVO U SAVET EVROPE!

– U Nemačkoj vlada sa 14 ili 16 odsto poverenja. Dakle, oni vladaju nelegitimno. To je inače Aleksandar uveo, razliku između legimiteta i legaliteta. U njihovom slučaju nema legitimiteta. Drugo, Aleksandar kao predsednik države ne može da govori o svemu, niti da govori o detaljima – kaže on.

Vučelić ističe da on ima i stepen zluradosti kada gleda situaciju u Evropi.

– Oni su izabrali da idu u recesiju. Njihov rast je bio na nivou jeftinih energenata, i novog tržišta u Rusiji i Kini. Oni su to izabrali. Ako neki ljudi nama prave nevolje i nesreće, ja nemam interes da lamentiram nad njima – kaže Vučelić.

On kaže da u „populističkim autoritarnim režimima“ postoji vlast koja ima 60 odsto podrške, a da u jednom demokratskom režimu vladaju sa 14 odsto.

– Oni su stabilne demokratije sa 14 odsto, a mi smo „autoritarni“ – kazao je Vučelić.

Dodaje da postoji jedan narod, Srbi, kojima preti opasnost od interesa stranih sila.

– Ovi izbori su bili prilika da se sabornost među svima nama ostvari. Imali smo tu priliku, i ta prilika nekome smeta. Razlike koje postoje među nama, ja to mogu da razumem. Ali ne volim uvezene razlike, i kada oko sabornih stvari imaš većinu, mi je zabrljamo na neki način – rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter