Izvor:
23.08.2019 u 14:02
0

ISPOVEST KOJA NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM: Luna Đogani OTVORILA DUŠU za „Glamur“! (VIDEO)

Teška životna priča Lune Djogani nateraće vam suze na oči

Trenutno jedna od najpopularnijih ličnosti u regionu jeste mlada zvezda Luna Djogani koja je došla na Happy televiziju kako bi gostovala u emisiji Glamur specijal kod Uroša Božića. Tom prilikom je govorila o svom životu i najtežim trenucima kroz koje je prolazila.

,,Jedan od najtežih trenutaka u mom životu je svakako razvod mojih roditelja. Nije mi bilo lako da o svojoj porodici čitam mesecima sve i svašta i patila sam” rekla je Luna sa suzama u očima.

U pomenutoj emisiji se prisetila i teških trenutaka iz detinjstva kada su je u školi deca prozivala jer je ćerka poznatih roditelja: ,, Deca znaju da budu baš surova i ja sam to osetila na svojoj koži. Dobacivali su mi u školi razne stvari a ja sam ćutala i trpela”- rekla je Luna u emisiji Glamur.

Jedno od pitanja na koje je Luna morala da odgovori je svakako bilo i da li će ponovo ući u rijaliti i to sada u Parove: ,,Ne. Ustvari ipak neću to reći,ovo isecite. Nikad ne reci nikad.”- bila je misteriozna Luna.

Šta je još otkrila u studiju Happy televizije pogledajte u subotu od 18:10 samo u emisiji Glamur specijal.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter