Izvor:
15.03.2018 u 22:18
0

KADA NEHIRURŠKO PODMLAĐIVANJE NE POMAŽE: Poznata doktorka otvoreno o prednostima estetske hirurgije!

Dr sci. med. Maja Jevđević već deset godina uspešno radi kao doktor estetske medicine u svojoj ordinaciji u Paraćinu. Prateći inovacije na polju nehirurškog podmlađivanja, radeći kao edukator u prestižnom edukativnom centru, učestvujući na brojnim kongresima i seminarima kao predavač, stekla je poverenje brojnih pacijenata.

U emisiji "Posle ručka" doktorka je podelila svoja brojna iskustva, ali i ovim putem apelovala na roditelje:

– Dešavalo mi se da devojčica od 16 godine želi da poveća usn i dođe potpuno sama. U tom slučaju ne pristajem na intervenciju. Roditelji bi trebalo da povedu računa šta im rade deca, i ukoliko pristaju na odluku estskog povećana usana, trebalo bi da lično dođu sa detetom – objasnila je dr Jevđević

Pored najmlađih pacijenata, doktorka je pomenula i najstarije:

– Moj najstarijii pacijent ima 79 godina. Kada su pacijentni u poznijim godinama u pitanju, tu najčešće predlažem eststsku hirurgiju objašnjava ona.

rurgija – objađnjava ona,

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter