Izvor:
28.10.2019 u 15:54
0

MILENKO AVRAMOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Svako od nas juri neko UZBUĐENJE!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bio je ugostitelj, Milenko Avramović, koji je iskreno pričao o svom poslu i kako se odlučio da krene baš tim putem.

– Bilo kakav životni izazov trpi supervizor. Bilo ko da je savetovao bilo koga od nas šta treba da radi, da uradi, taj bi ostao uskraćen za ono što je radio. Prema tome bilo bi presmešno pričati o tome. Svi smo mi individue i naši odabiri su drugačiji, a suština je ista. Mi jurimo neku vrstu uzbuđenja. Šta god mi odabrali, ljudi su borci. Svako se bori za svoje snove i ambicije. Zašto sam ja odabrao ovo zanimanje? Zato što me jedna baba plašila pričom kako ću umreti od gladi i eto, postao sam ugostitelj.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter