Izvor:
21.12.2019 u 20:33
0

NA ADRESU POŠTE STIGLO VIŠE OD 11.000 PISAMA: Mališani pokazali maštovitost i originalnost na konkursu „PIŠI DEDA MRAZU“! (FOTO, VIDEO)

Javno preduzeće "Pošta Srbije" dodelilo je nagrade deci koja su u okviru tradicionalnog konkursa "Piši Deda Mrazu" napisala najkreativnija pisma. Na adresu Pošte tokom ove akcije stiglo je više od 11.000 pisama mališana iz cele Srbije, uzrasta do 10 godina. Sedamnaesti po redu konkurs ,,Piši Deda Mrazu” bio je i likovni i literarni, a nagradjeni su radovi u pojedinačnoj konkurenciji i u kolektivnom stvaralaštvu.

Ekipa Telemastera zabeležila je izložbu najatraktivnijih dečjih radova, kao i zabavni program kojim je upriličena dodela nagrada.

U svoja pisma deca su spakovala priče, pesme, crteže, želje i poruke Deda Mrazu. Svako od njih znao je šta od njega želi da dobije za Novu godinu.

Na konkursu ,,Piši Deda Mrazu“ mališani su pokazali maštovit i originalan pristup pisanju i crtanju, ističu iz ,,Pošte Srbije“.

Pesma ,,San“ koja govori o čarobnom snevanju i noćnom putovanju sa Deda Mrazom, najbolji je literarni rad u pojedinačnoj konkurenciji. Autorka pesme je Lena Radmilović iz Smederevske Palanke.

U konkurenciji najboljih pojedinačnih radova bili su i sledeći novogodišnji stihovi.

U kategoriji grupnog stvaralaštva prvu nagradu osvojili su učenici drugog razreda Osnovne škole ,,Jovan Jovanović Zmaj“ iz Subotice, za, po oceni žirija, uspešan spoj čestitke i crteža u formi ,,čizmica“. U ime svojih drugara, nagradu je primila Hana Ahmetagić.

Dodela nagrada najboljim učesnicima ovogodišnjeg konkursa ,,Piši Deda Mrazu“ završena je nastupom Kulturno-umetničkog društva ,,Đoka Pavlović“.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter