Izvor:
19.08.2019 u 09:20
0

NEVIĐENO DO SADA U „GLAMUR“-u: Šok u studiju! Kada je Dragana Mirković videla ko je ušao, ostala je bez teksta! (VIDEO)

Jedna od najvećih zvezda na našim prostorima, Dragana Mirković, gostovala je u emisiji "Glamur" kod voditelja Uroša Božića, kojem je privi put odgovorila na mnoga pitanja.

Mirkovićka tvrdi da je pre svega skromna osoba, tim razlogom veoma nezanimljiva za medije, ali je i dalje pogađaju brojni novinski natpisi i sujetni potezi kolega sa estrade, kojima i dalje ne može da objasni da na estradnom nebu ima mesta za sve.

Popularna pevačica odgovarala je na pitanja gledalaca, postavljena na Happy portalu, i po ko zna koji put bila ganuta iznenađenjem koje joj je piređeno od stane najvernijih fanova upravo na televiziji Hepu.

U intervjuu koji traje nepunih sat vremena možete pogledati sve o čemu Dragana do sada nije pričala, sigurnu smo da ćete uživat:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter