Izvor:
17.10.2019 u 16:36
0

posle rucka sve vise obolelih od karcinoma

Ivana Bogdanović iz Udruženja "Budimo zajedno" sve više obolelih od karcinoma.

– Ja mogu da govorim u svom slučaju. Ja znam iz priča žena iz udruženja gde su žene prošle kompletnu hemoterapiju, a da niko nije znao. Lično tu gospođu nisam upoznao ona je redovno dolazila i išla na terapije a porodica nije znala. Ja sam saznala pošto mi je urađena ta biopsija, krenula sam na hemoterapiju, znači dokle god nisam završila niko šire nije znao osim moje porodice. Da ja taj početni period preguram. Dovoljno mi je što zna moja majka, moj otac, moje sestre. Nisam htela da me zovu tetka ili strina ali je meni bilo u glavi da je bolje da ja to preguram sa najužom porodicom i kada je taj period prošao onda sam ja imala potrebu da kažem. Postoji neko ko ne može s tim da se nosi. I tu negde mogu da razumem, ne može svako do da sagleda i da se nosi sa tim.

plavuša

Generalno ako se mnogo priča o problemu onda se problem širi. Ona možda nije nikome rekla ali je našla načine da se izbori sa tim. Verovatno je sama našla sistem kako da to zadrži za sebe.

doktor kratka kosa

Nekome odgovara da niko ne zna, a neko da što više ljudi zna i da učestvuju. Ne bih tu pravio određenu razliku šta je prava stvar a šta ne.

doktor duga kosa

Svakako da su grudi veoma bitna stvar za svaku majku, za svaku ženu. Tu ima i jedna anegdota radio sam na Bežanijskom kosi pre 20 godina kada sam ženi napravio dojku ona je došla posle šest meseci i rekla "ja sad i poštara dočekujem u spavaćici" (smeh) tako da jednostavno vratite ženu, a druga kontra priča. One se nažalost završe kako ne treba. Nekada dođe i do razvoda, ne može svako da podnese jednako teret koji treba da nosi, a žena je ipak ta koja najveći teret nosi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter