Izvor:
20.10.2019 u 19:41
0

POVODOM 64.SAJMA KNJIGA U BEOGRADU EKIPA TELEMASTERA JE ISTRAŽIVALA: Ko će sve izlagati do 27.oktobra svoja izdanja!

Od danas, pa narednih sedam dana, Beograd je regionalna prestonica knjige. Svečana ceremonija otvaranja 64. međunarodnog sajma knjiga zakazana je za 18 časova, ali su izlagači i posetioci već od jutarnjih časova prisutni u velikom broju na beogradskom sajmištu. Prvi dan sajma ispratila je i ekipa telemastera koja je razgovarala sa posetiocima, autorima i izlagačaima.

Za brojne ljubitelje pisane reči iz Beograda, Srbije, regona ali i šire – nesumnjivo je da je poslednja nedelja oktobra – tokom koje su vrata međunarodnog sajma knjiga širom otvorena, najomiljeniji period godine. Kada su sve knjige na jednom mestu zadovoljni su i čitaoci i autori;

Direktnih izlagača ove godine ima oko 500, od koji 60 dolazi iz inostranstva. Na beogradskom sajmištu zastupljeni su i mali i veliki izdavači, ali dok će jedni imati slatke muke da se izbore sa gužvama na štadovima, drugi zavise od sajma kako bi opstali na tržištu.

Međunarodni sajam knjiga, pod sloganom "Pismo-glava", otvoren je do 27. oktobra, a počasni gost ove godine je Egipat.

Happytv.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter