Izvor:
26.10.2019 u 22:14
0

PSIHIJATAR SLOBODAN SIMIĆ PORUČUJE: Svađe nastaju na konfliktu! REŠITE konflikt u prvom krugu! (VIDEO)

Svađe nastaju na konfliktu, a taj konflikt treba rešavati u prvom krugu, poručio je psihijatar Slobodan Simić gostujući na "Hepi" televiziji.

Svađe nastaju na konfliktu, a taj konflikt treba da se rešava u prvom krugu. Ako se mi osećamo loše iz nekog razloga, dobra prevencija je razgovor! Razgovor koji može da pomogne da se ne razvije u svađu. U tom razgovoru čuješ onu drugu stranu i onda se suočimo, taj drugi kaže nešto svoje. – rekao je doktor Simić.

Doktor Simić je gostujući u emisiji „Posle ručka“ objasnio da svaki čovek ima svoju osobinu i da u skladi sa tim različito deluje na prevaru od strane svog partnera.

Kako doktor kaže, jaka emocija može da prouzrokuje i potpuno neutralisanje neke pojave, dakle da mi kod partnera ne primećujemo nešto jer smo zaljubljeni.

Na primer, jaka emocija može da napravi potpuno neutralisanje neke pojave. Jaka emocija može da napravi negaciju, ljubav kao emocija može da dovede da se nešto ne vidi. Percepcija je promenjena od emocija, nekada emocija napravi takvo stanje da ništa ne vidimo. Ako neko nekog voli, to je tako lepo i divno, da on tu svoju emociju treba da čuva i neguje, pa čak i da podnese neke žrtve. – zaključio je doktor Simić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter