Izvor: BSC happy portal
31.07.2023 u 15:34
0

SERIJA „BRAČNI TROUGAO“ SAMO NA HAPPY TELEVIZIJI: RADNIM DANIMA U 13.30! NE PROPUSTIE! Asja donosi nove odluke

Jedna od najneobičnijih turskih serija "Bračni trougao", več obara rekorde gledanosti, Možete je pratiti na našem programu svakog radnog dana.

Radnja je već počela da se zahuktava, evo šta možete očekivati u narednoj epizodi:

Asja (Cansu Dere) pregleda Derin i saopštava joj za trudnoću. Derin je u šoku. Kada se Asya vrati kući od svoje svekrve Salihe, nađe se u neočekivanom razgovoru sa svojim sinom Alijem. Vest koju su primili sledećeg dana duboko potrese Asju i Volkana i navede Asju da donese novu odluku. Ono čemu svedoči na kraju ove nove odluke biće početak misteriozne i oštre igre koja će zaslepiti Asju. Volkan saznaje da mu je majka umrla. Asja je uz Volkana u teškim danima. Derin saznaje da je Volkanova majka umrla i odlazi do njega. Asja ponovo ugleda Volkana kaka ga Derin poljubi u autu. Asja ulazi u kuću i pali Volkanove slike. Asja se priseća reči doktora i pravi se normalna prema Volkanu odlučujući se na osvetu.

Da li je osveta nešto što se servira hladno?

Ne propustite seriju „Bračni trougao“ svakog radnog dana u 13:30 samo na Happy televiziji! 

AVANTURE IZ SERIJE „BRAČNI TROUGAO“: Ljubio je samo lepotice, nijedna ga još nije smirila… RADNIM DANIMA OD 13.30!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter