Izvor:
05.09.2019 u 19:30
0

STEVAN BLAGOJEVIĆ O TOME KAKO JE NESTALO NJEGOVO DRUGO DETE: „Nakon porođaja u somborskoj bolnici moja beba je ukradena!“ (VIDEO)

Otac ukradene bebe iz Sombora, Stevan Blagojević podelio je svoju potresnu priču sa gledocima u emisiji Posle ručka.

Dete koje je navodno umrlo je rođeno 1991. u Somboru i to mi je drugo dete, sa prvim je sve bilo u redu. Porođaj je protekao u savršenom redu, tokom trudnoće smo išli kod doktora Grdinskog pošto je ginekološki ultrazvuku bolnici često bio pokvaren a on je bio jedini koji je imao taj aparat. Tokom cele trudnoće on je govorio da je sve u savršenom redom, čak je rekao da je beba imala četiri kile kada je rođena. Porođaj je krenuo prirodno sa kontrakcijama, prvo smo išli kod njega na ultrazvuk, supruga je donela nalaz krvi gde je on video da je malo anemična i rekao mi je da idem da nabavim šumeće tablete. U te četiri apoteke u Somboru ja nisam našao tablete i pokušao sam da ga pitam da li može nešto drugo da se uzme kod njega kući. Njegova supruga mi je rekla da je on u bolnici, a tamo u bolnici mi je sestra rekla da je on kod kuće. Otišao sam se kod njega kući i njegova supruga je drsko rekla da on nije tu. Vratio sam se kući, supruga je dobila trudove i negde oko pola jedan sam je odveo u bolnicu i ona se porodila 24. jula 1991. godine – izjavio je Stevan Blagojević.

Nesrećni otac iz Sombora je rekao kako se situacija odvijala nakon porađaja i koje su se sve nelogičnosti pojavile, koje su ga navele na sumnju da mu je beba ukradena.

– Ona se porodila za četiri sata, dobili smo dečaka i tražili smo da vidimo dete. Supruga je videla bebu samo na samom porođaju i rekla je da ima široka ramena. Bebu su odveli i kada su trebali da je donesu da je podoji, ali oni je nisu doneli. Posle su joj govorili kako doktor nije tu, da bi se posle taj ginekolog pojavio i rekao je da se nešto iskomplikovalo i da je beba sada u inkubatoru. Njegove reči su bile da se beba nagutala sekreta i da ju je stegla pupčana vrpca. Ja sam posle dolazio istog dana želeći da vidim svoje dete, otišao na pedijatriju, tamo je dežurna sestra rekla da mora da zove doktora bio je tu doktor Vlada Tintor. On je rekao da je dete u inkubatoru i da ću ga videti sutra. Nikada ga više nisam video. Ja sam otišao po taštu ujutru, ona je zvala dok sam pio kafu i čuo sam je kako je u razgovoru na telefonu rekla "šta kažete umrla". Pitao sam je ko je umro, ona je rekla beba i ja sam ostao u šoku – rekao je Stevan Blagojević.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter