Izvor:
29.09.2016 u 13:02
0

TELEMASTER OTKRIVA: Građani više neće morati da se suočavaju sa UTERIVAČKIM AGENCIJAMA! (VIDEO)

Onemogućavanje bankama da prodaju loše kredite za građane je svakako dobra vest jer neće morati da se suočavaju sa uterivačkim agencijama koje nemaju previše obzira u naplati, kažu za Telemaster u Udruženju bankarskih klijenata.

U Nacrtu Zakona o finansijskom obezbeđenju posebna pažnja posvećena je sigurnosti položaja fizičkih lica i tim Nacrtom ne menja se ništa u odnosu na dosadašnje propise i praksu po kojoj banke mogu ustupiti potraživanja prema fizičkim licima samo drugoj banci koja posluje u R. Srbiji i ima dozvolu za rad Narodne banke Srbije, kažu za Telemaster u ovoj instituciji.

Pogledajte opširnije o tome u prilogu Telemastera:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter