Izvor:
09.12.2019 u 21:19
0

UŽIVO CEO DOGAĐAJ U RAČKU SU DOKUMENTOVALE TV EKIPE: Danica Marinković otkriva prizore iz džamije!

Danica Marinković je nastavila da objašnjava sa čime se susrela kada je konačno uspela da dođe na teren sa svojim timom.

-18. 1 kada smo ušli u Račak odmah nam je skrenuta pažnja da su u džamiji pronađena tela. Ja sam tada zajedno sa članovima mog tima i predstavnicima medija ušla u džamiju. – rekla je Danica Marinković.

Prizor u džamiji je bio zastrašujući, a Danica Marinković tvrdi da su tv ekipe sve snimile.

– Tamo smo zatekli 40 leševa koji su bili pokriveni preko glave sa peškirima i čaršavima. Tada sam dozvolila tv ekipama da snimaju šta su videli u džamiji. Profesor Dobričanin je izvršio vizuelni pregled i da vidi da li se vide tragovi zlostavljanja i masakriranja kao što je rekao Voker, što se ispostavilo kao čista laž – zaključila je Danica Marinković.

UŽIVO ŠOKANTNI DETALJI IZ RAČKA: Tamo se nije dogodio masakr i sve je dokazano!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter