Izvor:
09.12.2019 u 21:26
0

UŽIVO DANICA MARINKOVIĆ TVRDI DA JE SVE URAĐENO PO PROPISU: Svi leševi su propisno obeleženi i poslati u Prištinu!

Veliku pomoć Danici Marinković pri uviđaju pružio je profesor Dobričanin, koji je potvrdio da nije bilo dokaza o masakru na licu mesta.

– Profesor Dobričanin je zaključio da nema vidnih tragova masakra. Leševi su propisno obeleženi sa brojevima i fotografisani – izjavila je Danica Marinković.

Tim koji je predvodila Danica Marinković je sve uradio po propisima, što je ona još jednom potvrdila u emisiji Ćirilica.

– Svaki leš je smešten u vreće za tela i svi su prebačeni u hladnjaču koja je krenula da te leševe prebaci u Prištinu na Institut za sudsku medicinu.

UŽIVO CEO DOGAĐAJ U RAČKU SU DOKUMENTOVALE TV EKIPE: Danica Marinković otkriva prizore iz džamije!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter