Izvor: BSC Happy
28.12.2023 u 10:54
0

VLADIMIR LUČIĆ ZA HAPPY TV: „Ubedljivo najbolja godina u istoriji postojanja Telekom kompanije“

Direktor kompanije Telekom Srbija Vladimir Lučić u najgledanijem jutru u Srbiji.

Gost emisije „Dobro jutro Srbijo“ na Hepi televiziji bio je generalni direktor Telekom Srbija – Vladimir Lučić.

Telekom Srbija juče je počeo isplatu dividendi akcionarima u bruto iznosu od 8,40 dinara po akciji.

VLADIMIR LUČIĆ ZA HAPPY TV: TELEKOM SRBIJA će kao mobilni operater POKRIVATI PROSTOR SA PREKO 600 MILIONA STANOVNIKA!

Generalni direktor Telekoma Srbije rekao je da je akcionarima isplaćeno 6,7 milijardi dinara i dodao da je ova kompanija, koja dividende isplaćuje svake godine, do sada isplatila više od milijardu evra dividende.

– Četiri miliona građana dobilo je dividente i dobila je država od 6,7 milijardi dinara, izuzetno sam ponosan što je Telekom Srbija u godini najveće svetske krize, kada je skočila vrednost kapitala, mi imao kontinuitet isplate značajnih sredstava dividende akcionara. To je pokazatelj koliko je naša kompanija finansijski stabilna i jaka, kaže Lučić.

On je dodao da je Telekom pojačao strateška partnerstva sa najuglednijim finansijskim institucijama.

– Sledeća godina će biti značajnija sa rastom prihoda, profita i broja korisnika. Ove godine smo počeli saradnju sa četiri najveće finansijske institucije na svetu. To je izuzetan pokazatelj uspeha, 2023. godine kada je svet bio u krizi i kada su te finansijske institucije sa više pažnje analizirale sa kim će sarađivati ili ne, oni su odlučili da budu naši partneri i da nam pomognu da budemo što jači. To je veliki plus, verovanje u naš biznis plan, Telekom Srbija će ostati regionalni lider i biće još jači, ponosno ističe direktor Telekoma.

Ova godina bila je ubedljivo najbolja u istoriji postojanja komapnije, a evidentno je da komanija nastaviti da raste i bečeži sve veće prihode.

– Ovo je ubedljivo najbolja godina u istoriji postojanja, uskoro ćemo izaći sa finansijskim izveštajima. Profit raste i tek će rasti, povećali smo broj korisnika, i vremenom će to tek doneti prihode u punom kapacitetu, kaže Lučić.

Telekom kompanija može da se pohvali time da je doživela međunarodnu ekspanziju.

Telekom je napravio izuzetnu strategiju, imamo cilj da budemo broj jedan, što i jesmo u Srbiji, Bosni u Hercegovini, Crnoj Gori, ali širimo se i u drugim zemljama, nudeći televiziju preko interneta. Mi imamo servise i rentirajući tuđu mrežu doći ćemo do novih korisnika. Naš cilj je dijaspora, u Americi takođe očekujemo apsolutni bum, zaključuje direktor Lučić.

Ono što je takođe jako lepa vest i čime kompanije može da se ponosi, jeste to da Telekom stipendira na koledžu Evrope desetoro mladih iz Srbije.

– To je izuzetna prilika i mogućnost za malde ljude, osim što dobijaju obrazovanje sa cenjenog koledža, dobijaju mogućnost da vide kako posluje Evropska Unija. Pored toga dobijaju mogućnost da rade, ne samo u Telekomu, nego bilo gde u Evropi. A pored toga stvoriće mnoga prijateljstva sa ljudima iz drugih zemalja. Mi ćemo svake godine davati deset stipendija, jer želimo kroz znanje da Srbiju približimo Evropskoj uniji, rekao je Lučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter