Izvor:
17.12.2019 u 15:29
0

VLADIMIR REBIĆ ZA HAPPY TV IZNEO ZASTRAŠUJUĆU STATISTIKU: Za sedam dana uhvaćeno 2.791 pijanih vozača! (VIDEO)

Direktor policije Vladimir Rebić je gostujući u jutarnjem programu "Hepi" televizijie istakao da je tokom rutinske kontrole, u trajanju od sedam dana, otkriven 2791 vozač pod dejstvom alkohola.

Bez obzira što se godinama unazad apeluje o tome, vozači sedaju za volan u alkoholisanom stanju. Kada je reč o snimcima sa društvenih mreža, jako je teško procesuirati, naš zakon poznaje kategoriju zastarelosti. Mi ne znamo ni gde se to desilo ni kada, mi na nivou jedne godine otkrijemo preko milion prekršaja. Jasna je opredeljenost da gađamo na prekršaje zbog kojih nastaju saobraćajne nezgode, kao što je brzina i akoholisanost. Ono što nas treba zabrinuti da smo za sedam dana otkrili 2791 vozača pod dejstvom alkohola, njih 594 je moralo da prespava u policijskoj stanici. Mi smo 2014. uveli da svako zaustavljanje podrazumeva proveru alkohola, imamo i potrebnu opremu, svaka patrola ima alkometar i zbog toga je i povećan broj vozača koji imaju alkohol u krvi – rekao je Rebić u jutarnjem programu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter